Home

Algemeen

Parcours

Foto's

Inschrijving

Deelnemers

Uitslagen

Sponsors

BeNed circuit

Duathlon circuit

Jeugd juniorenCircuit zuid

Gastenboek

Downloads

       

Informatie t.b.v. deelnemers aan de

PHS2 advocaten open NK duathlon kort 2008

Klik hier voor de pdf met informatie over de PHS2 Duathlon

 

Algemeen

 

Maximaal 175 deelnemers per startserie

Alle startseries tellen mee voor het NK.

Echter alleen deelnemers met een licentie van de NTB kunnen aanspraak maken op de titels voor het NK.

 

Het centrale punt voor de wedstrijd is Restaurant het putje, Willibrordusweg 81, 5342 LG, Oss. Hier is zowel de start als de finish en het parc ferme. Ook bevindt zich hier de kleedgelegenheid. Douchegelegenheid is er echter niet aanwezig. De inschrijving kan nog tot 1 uur voor aanvang van de wedstrijd mits betreffende startserie niet vol zit. Inschrijven kun je dan bij het wedstrijdsecretariaat bij restaurant Het Putje.

De betaling dient men over te maken naar reknr: 7825193 t.n.v. Trioss onder vermelding van deelname rbr en je naam en woonplaats.

 

Routebeschrijving naar Restaurant – “ ’t Putje”

 

Vanuit de richting ’s-Hertogenbosch / Eindhoven

 

A59 richting Nijmegen, afrit 15 Oss / Heesch. Einde afrit rechts. Vanaf hier is de route aangeven. Na ± 500 m. bij verkeerslichten rechts. Weg vervolgen (± 2 km) bij verkeerslichten met aan de linkerhand Shell-benzinestation rechtdoor. 2e weg Willibrordusweg) rechts. Na ± 700 m Restaurant – zaal “ ’t Putje” aan de rechterhand. U kunt u auto links en rechts van de weg in de berm parkeren.

 

Vanuit de richting Arnhem / Nijmegen

 

A50 richting ’s-Hertogenbosch, afrit 16 Oss-oost. Einde afrit rechts. Bij verkeerslichten ( schuin tegenover de meubelboulevard) links af. Vanaf deze kruising is de route aangeven. Bij rotonde rechtdoor. 2e weg Willibrordusweg) links. Na ± 700 m Restaurant – zaal “ ’t Putje” aan de rechterhand. U kunt u auto links en rechts van de weg in de berm parkeren deze parkeergelegenheid zal ook aangegeven staan.

 

Meer informatie over de starttijden per categorie en de juiste afstanden ziet u onder het hoofdstuk afstanden.

De deelnemers moeten zich een uur voor hun start melden bij het wedstrijdsecretariaat in de zaal van restaurant ’t Putje. Licentiehouders dienen hun licentie te tonen bij het afhalen van hun startbescheiden.

 

Bij het wedstrijdsecretariaat krijgt u een tas met daarin:

*    1 startnummer voor duo's geldt het startnummer als estaffete stok.

*    2 stickers met uw startnummer. 1 voor de fiets en 1 voor op de voorzijde van uw helm. Hierdoor kunnen we de foto’s op startnummer rangschikken.

 

Tijdens het lopen dient u uw startnummer op de borst te dragen en tijdens het fietsen op de rug. Het is dus verstandig om een startnummer elastiek mee te nemen. Dit wordt namelijk niet door de organisatie verzorgt. Het startnummer mag niet gevouwen worden.

 

De stickers met uw startnummer dient u te plaatsen op de helm en om op uw fiets. U kunt uw fiets en uw helm ophalen uit het parc fermé op vertoon van uw startnummer. Bij het ophalen van uw fiets zal het startnummer gemerkt worden.

 

Uw fiets plaats u op het bij uw startnummer behorende plaats aan het rek. Het parc fermé is alleen toegankelijk voor deelnemers en wordt bewaakt door mensen van de organisatie.

 

De tijdwaarneming zal handmatig zijn. In principe werken we niet met tussentijden na het lopen en het fietsen maar alleen eindtijden.  Mochten er voldoende vrijwilligers zijn dan zullen wij de tussentijden alsnog met de hand klokken.

 

 Bij de parkeerplaats staan tenten waar u zich kunt omkleden. Deze tenten, 1 voor de heren en 1 voor de dames, behoren niet tot het parc fermé en zijn dus niet bewaakt.

 

Lopen

 

De looproute is geheel verkeersvrij. Op de kritieke punten staan vrijwilligers om u de juiste kant op te sturen en uw veiligheid te waarborgen. Zij staan er dus voor u dus volg alstublieft hun aanwijzingen op. Op de niet kritieke punten zijn de zijpa den afgezet met rood wit lint. Bij aanvang van elke loopronde is een verzorgingspost met water, sportdrank en sponzen. Na de finish van de tweede run is er nog een drankpost.

 

Parc fermé

 

Zoals al eerder vermeld is het parc fermé alleen toegankelijk voor deelnemers. Voor de jeugd is er eventueel begeleiding van de vrijwilligers mogelijk. U dient dit wel aan te geven bij de ingang van het parc fermé.

 

In het parc fermé mag niet gefietst worden. De helm moet vast zitten voordat u uw fiets van het rek pakt en mag pas losgemaakt worden als de fiets weer aan het rek hangt. U dient in het parc fermé ten alle tijden de aanwijzingen van de vrijwilligers op te volgen. Bij het niet houden aan deze regels wordt u uit de wedstrijd genomen.

 

Fietsen

 

Ook het fietsparcours is geheel verkeersvrij. Het is echter iets gewijzigd sinds de vorige editie. Hierdoor zijn de afstand per ronde 10 km geworden. De korte ronde voor de jeugd t/m  de categorie D/H12. Het is echter mogelijk dat er aanwonende van het parcours zich op het parcours bevinden dus blijf opletten. De fietsroute is net als de looproute op alle kritieke punten voorzien van een vrijwilliger. Die punten die niet kritiek zijn, zijn afgezet met dranghekken en rood wit lint. Een deel van het fietsparcours gaat over het industrieterrein Vorstengrafdonk. Dit deel is tevens een motorrace circuit met een supervlak wegdek.

 

Het dragen van een goedgekeurde fietshelm is verplicht. Voor de jeugd zijn er een beperkt aantal helmen te leen bij de organisatie.

 

Het is verboden om te stayeren. Onder stayeren dient te worden verstaan het voortdurend handhaven van een afstand van minder dan 10 meter tussen twee deelnemers. Bij vermeend stayeren zal men zelfstandig zijn straf in de strafbox bij de uitgang van het parc fermé uit moeten zitten. Bij het niet uitzitten van zijn straf zal er een straftijd bij de eindtijd opgeteld worden.  Regels met betrekking tot stayeren en straftijden zijn te vinden op de te van de NTB.

 

Tijdschema

 

Zondag  5 oktober         

09.30 uur

wedstrijd bureau in restaurant ’t Putje geopend

Melden 1 uur voor de start

09.30 uur

parc ferme geopend

 

10.30 uur

Start D/H00 t/m D/H08

1,25 km – 6,1 km – 0,8 km

10.40 uur

Start d/H10 t/m D/H12

2,5 km – 12,2 km – 1,25 km

11.45 uur

Start D/H14 t/m D/H18

5 km – 20 km – 2,5 km

12.00 uur

Prijsuitreiking D/H00 t/m D/H12

 

13.15 uur

Start D/H-23 t/m D/H 60 + duo’s

10 km – 40 km – 5 km

13.30 uur

Prijsuitreiking D/H14 t/m D/H18

 

16.00 uur

Prijsuitreiking na binnenkomst laatste deelnemer

 

17.00 uur

Sluiting parc ferme

 

 

Uitvallen

 

Mocht u uitvallen dient u zich zo spoedig mogelijk bij een jurylid of de finish af te melden.

 

Prijsuitreiking

 

De prijsuitreiking zal plaatsvinden tijdens het fietsen van de volgende startserie. De prijsuitreiking van de laatste startserie zal 15 minuten na de laatste finisher zijn. De prijzen zullen verdeeld worden volgens de regels van de NTB.

 

Ter herinnering aan de PHS2 advocaten duathlon 2008 zal er voor elke deelnemer een herinnering zijn deze is af te halen bij het inschrijfbureau ongeveer 45 min na het finishen.

 

Tot slot

 

Deelname aan de PHS2 advocaten duathlon 2008 geschiedt voor eigen risico. Schade aan en diefstal van eigendommen van deelnemers zijn geheel voor eigen rekening.

 

De wedstrijd wordt georganiseerd volgens de regels van de NTB.

 

Voor meer informatie:

 

Gerold Smits

0412-645381

info@triossrunbikerun.nl

 

 

 

        Webdesign by Alskaer